Looking For Anything Specific?

Luchtalarm / Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices.

Maar vanwege de oorlog in oekraïne . Het luchtalarm is een geluidssignaal om de bevolking te waarschuwen voor gevaarlijke situaties. Special edit (hq) retake 2021: Ook deze maandag zal de sirenetest ondanks de oorlog in oekraïne gewoon . Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings).

Possible languages include english, dutch, german, french, . 1ko Pbb7pfxa0m
1ko Pbb7pfxa0m from flakkeenieuws.nl
Special edit (hq) retake 2021: Bij een ramp of zwaar ongeval kunnen gevaarlijke stoffen in de lucht komen. Vanwege de oorlog in oekraïne . 5 vragen over het luchtalarm. Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices. Voor dit alarmsysteem wordt vanouds een sirene gebruikt en . Het systeem wordt op iedere eerste . Aanstaande maandag gaat stipt om 12.00 uur het luchtalarm weer af.

Dutch national emergency signalling system.

Maar vanwege de oorlog in oekraïne . 5 vragen over het luchtalarm. Bij een ramp of zwaar ongeval kunnen gevaarlijke stoffen in de lucht komen. Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook op 7 maart in het hele land het luchtalarm. Het systeem wordt op iedere eerste . Ziet u dat anderen de sirene niet opmerken, waarschuw ze dan. Zoals op elke eerste maandag van de maand loeien vandaag om 12.00 uur in het hele land de sirenes van het luchtalarm. Dutch national emergency signalling system. Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices. Het luchtalarm is een geluidssignaal om de bevolking te waarschuwen voor gevaarlijke situaties. Possible languages include english, dutch, german, french, . Vanwege de oorlog in oekraïne .

Vanwege de oorlog in oekraïne . Bij een ramp of zwaar ongeval kunnen gevaarlijke stoffen in de lucht komen. Vanwege de oorlog in oekraïne zou dit voor onrust kunnen zorgen en daarom . Elke eerste maandag van de maand klinkt om 12.00 uur het luchtalarm. Het systeem wordt op iedere eerste .

Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices. Luchtalarm Gaat Per Ongeluk Af In Regio Utrecht Al Het Nieuws Uit Zenderstreek
Luchtalarm Gaat Per Ongeluk Af In Regio Utrecht Al Het Nieuws Uit Zenderstreek from storage.pubble.nl
Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook op 7 maart in het hele land het luchtalarm. Voor dit alarmsysteem wordt vanouds een sirene gebruikt en . Vanwege de oorlog in oekraïne zou dit voor onrust kunnen zorgen en daarom . Zoals op elke eerste maandag van de maand loeien vandaag om 12.00 uur in het hele land de sirenes van het luchtalarm. Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook vandaag in het hele land het luchtalarm. Dutch national emergency signalling system. Possible languages include english, dutch, german, french, . Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings).

Vanwege de oorlog in oekraïne zou dit voor onrust kunnen zorgen en daarom .

5 vragen over het luchtalarm. Vanwege de oorlog in oekraïne . Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices. Ziet u dat anderen de sirene niet opmerken, waarschuw ze dan. Het systeem wordt op iedere eerste . Zoals op elke eerste maandag van de maand loeien vandaag om 12.00 uur in het hele land de sirenes van het luchtalarm. Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook op 7 maart in het hele land het luchtalarm. Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Ook deze maandag zal de sirenetest ondanks de oorlog in oekraïne gewoon . Special edit (hq) retake 2021: Dutch national emergency signalling system. Maar vanwege de oorlog in oekraïne . In totaal gaan er iedere maand om 12.00 uur 4278 sirenes af in nederland.

Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Possible languages include english, dutch, german, french, . Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook op 7 maart in het hele land het luchtalarm. Maar vanwege de oorlog in oekraïne . Vanwege de oorlog in oekraïne .

Vanwege de oorlog in oekraïne . 4qqdh0jnxu91nm
4qqdh0jnxu91nm from static.limburger.nl
Elke eerste maandag van de maand klinkt om 12.00 uur het luchtalarm. Ook deze maandag zal de sirenetest ondanks de oorlog in oekraïne gewoon . Zoals op elke eerste maandag van de maand loeien vandaag om 12.00 uur in het hele land de sirenes van het luchtalarm. Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook vandaag in het hele land het luchtalarm. Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Het systeem wordt op iedere eerste . Dutch national emergency signalling system. Maar vanwege de oorlog in oekraïne .

In totaal gaan er iedere maand om 12.00 uur 4278 sirenes af in nederland.

Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Maar vanwege de oorlog in oekraïne . In totaal gaan er iedere maand om 12.00 uur 4278 sirenes af in nederland. Het systeem wordt op iedere eerste . Aanstaande maandag gaat stipt om 12.00 uur het luchtalarm weer af. Zoals altijd op de eerste maandag van de maand loeit ook vandaag in het hele land het luchtalarm. Bij een ramp of zwaar ongeval kunnen gevaarlijke stoffen in de lucht komen. Ook deze maandag zal de sirenetest ondanks de oorlog in oekraïne gewoon . Elke eerste maandag van de maand klinkt om 12.00 uur het luchtalarm. 5 vragen over het luchtalarm. Voor dit alarmsysteem wordt vanouds een sirene gebruikt en . Special edit (hq) retake 2021: Vanwege de oorlog in oekraïne .

Luchtalarm / Dutch to english translation results for 'luchtalarm' designed for tablets and mobile devices.. Air raid siren, civil defence siren (public siren system used for various warnings). Ziet u dat anderen de sirene niet opmerken, waarschuw ze dan. Possible languages include english, dutch, german, french, . Aanstaande maandag gaat stipt om 12.00 uur het luchtalarm weer af. Maar vanwege de oorlog in oekraïne .

Posting Komentar

0 Komentar